„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Тумор унищожава нейната олимпийска мечта, но тя преборва болестта и става ТОП модел! Вижте историята!


Advertisement:

Когато разбира разтърсващата истина за състоянието си, Еми е само на 19. В момента тя е модел в родната си Австралия, но преди това тя мечтаела да се състезава в олимпиада като състезател на висок скок.tq2

Еми била на 19 години, когато лекарите открили тумор в мозъка й и попарили всичките й мечти за успешна състезателна дейност.

Назначили операция и тя преминала успешно, разказват от Блиц.

Еми споделя, че когато разбрала диагнозата, онемяла за 10 минути. Тя видяла тъмното петно на монитора, капки студена пот покрили челото й. Била напълно отчаяна..


Advertisement:

Тогава тя работела като фотомодел и същевременно се подготвяла за участие в олимпиадата. Почувствала се сякаш пропаднала в нищото, но въпреки това не се предала.tq

Операцията минала успешно. Еми отслабнала с 10 кг. Наложило се да следва режим на хранене и тренировки. Възстановяването преминало идеално и сега тя се подготвя за олимпиадата в Токио през 2020г., а дотогава ще тренира и ще се снима като модел.


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Какво е да си само на 11 години, а вече да имаш собствен интернет магазин? Уникална история!

Талантът не пита при кого да отиде.. Човек се ражда с него и само въпрос на желание и емоция е...

Close