„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Тя се върнала от нощна смяна и останала шокирана от това с кой спи съпругът ѝ!


Advertisement:

Изневярата в едно семейство е изключително болезнена, а когато се окaже, че e с човек от същия пол, изненадата е още по-голяма.

Дама разказала за ужасните си преживявания на в. „Мирър“, след като заварила съпруга си в леглото с друг …… мъж. Жената била толкова изумена от видяното и не знаела как да реагира, дори не посмяла да събуди двойката.sb10064863j-001

Затова просто излязла и няколко вечери спала у приятелка.

Съветничката от медията посъветвaла жената да каже на съпруга си какво е видяла, и че не може да се прави, че нищо не е разбрала, пише zajenata.bg.

 


Advertisement:

Възможно е да се е забавлявал с приятел, да са се напили порядъчно и едва да са се довлекли на леглото. Възможно е и да е точно това, от което се опасява жената, че е спал с този мъж. Докато не попита, обаче, няма как да разбере. Дала съвет да каже истината, че ги  е видяла в леглото и е била шокирана затова не ги е събудила.Няма смисъл да отлага разговора, случилото се е факт и колкото по- рано разбере каква е истината, толкова по- добре.iznevqra

Какво е станало след това за сега не е ясно. Със сигурност, обаче не можем да си представим какъв шок е изживяла жената, виждайки съпруга си да спи сладко, сладко до друг мъж!

 


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Тумор унищожава нейната олимпийска мечта, но тя преборва болестта и става ТОП модел! Вижте историята!

Когато разбира разтърсващата истина за състоянието си, Еми е само на 19. В момента тя е модел в родната си...

Close