Тя се върнала от нощна смяна и останала шокирана от това с кой спи съпругът ѝ!


Изневярата в едно семейство е изключително болезнена, а когато се окaже, че e с човек от същия пол, изненадата е още по-голяма.

Дама разказала за ужасните си преживявания на в. „Мирър“, след като заварила съпруга си в леглото с друг …… мъж. Жената била толкова изумена от видяното и не знаела как да реагира, дори не посмяла да събуди двойката.sb10064863j-001

Затова просто излязла и няколко вечери спала у приятелка.

Съветничката от медията посъветвaла жената да каже на съпруга си какво е видяла, и че не може да се прави, че нищо не е разбрала, пише zajenata.bg.

 

Възможно е да се е забавлявал с приятел, да са се напили порядъчно и едва да са се довлекли на леглото. Възможно е и да е точно това, от което се опасява жената, че е спал с този мъж. Докато не попита, обаче, няма как да разбере. Дала съвет да каже истината, че ги  е видяла в леглото и е била шокирана затова не ги е събудила.Няма смисъл да отлага разговора, случилото се е факт и колкото по- рано разбере каква е истината, толкова по- добре.iznevqra

Какво е станало след това за сега не е ясно. Със сигурност, обаче не можем да си представим какъв шок е изживяла жената, виждайки съпруга си да спи сладко, сладко до друг мъж!

 

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)