„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Те живеят вече 54 години в пещера, но вижте как изглежда отвътре! Уникално!


Advertisement:

 

Лян Цзифу, който е на 81 години и съпругата му Ли Суин на 77 години, живеят в близост до провинциалното градче Съчуан, в Китай.

Може би е  по-точно да отбележим, че те не живеят в характерния дом на ХХI век, а обитават една пещера.peshtera

Като по- млади, когато се събрали, били бедни и не можели да си позволят къща на село. Тогава решават да пригодят пещера, в която да живеят. Именно там са отгледали и четирите си деца. В домът им има три спални, кухня и гостна. Обзавели и пригодили пещерата така, че да е уютно, когато влезеш. Имат телевизия и някои електроуреда.


Advertisement:

Ли, както всяка друга жена и домакиня, е успяла да създаде дом дори и с малки декорации. Милото семейство твърди, че в къщата им през зимата е топло, а през лятото е прохладно.

lifebg.net споделят, че семейството е свикнало с начина си на живот в пещерата. Те се развиват и дори си отглеждат свине.dom

Не веднъж властите на Съчуан са предлагали убежище и общинско жилище на Лян Цзифу и Ли Суин, но те най-вежливо отказвали тази покана, защото харесват живота, който водят и не се нуждаят от друго, колкото и да е по- добро от тяхното.


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Уникални снимки, доказващи, че кучетата нямат никакво разбиране за личното пространство на другите!

Те превземат цялото Ви пространство без да се интересуват и за миг как се чувствате Вие самите. Те знаят какво...

Close