Тя има 5 деца и милиони в сметката си, но майка ѝ работи на улицата!? Вижте историята на руската Пепеляшка!


Наталия Водянова е супермодел с руско потекло. Печели милиони долари годишно докато се разхожда по подиумите и работи за едни от най-известните модни марки.

Майката на Наталия- Лариса, въпреки богатството на дъщеря си, продължава да работи като продавачка на торти по улиците на руския Новогород.

lifebg.net споделят думите й, че сега живее съвсем различен живот и се радва на невероятни облаги.jena

Тя споделя че Русия й е дала нещо, което другите хора не притежават-  воля, винаги да продължава напред и да постига целите, да осъществява желанията си .

Преди да открият, красавицата, която в момента е на 34 години, е работила редом с майка си на пазара и са продавали плодове. Когато е била на 17 години късмета й се усмихнал и сега работи с най-известните модни къщи, в това число и  Calvin Klein, Louis Vuitton и Стела Маккартни.

Въпреки огромния успех на дъщеря си, 54-годишната Лариса запазва скромния си живот, категорично отказва дъщеря й да я издържа, предпочита да работи усилено и по този начин да се прехранва.
Тя и сестрата на Наталия искат да покажат на останалите, че сами могат да постигнат нещо в този живот.ruska

Майката казва, че преди 17 години супермоделът е продавал банани, за да свърже двата края, и това не е срамно нещо. За съжаление другата дъщеря на Лариса е болна от церебрална парализа. Наталия ги подкрепя максимално и самата тя разбира идеалите за живот на майка си.

Руската Пепеляшка (така наричат Наталия, заради преживяното докато се издигне на върха ) споделя, че майка ѝ и е най-голямото вдъхновение. Следва сърцето си и живее така както то й диктува.  Заради възпитанието, което й е дала Лариса, в Наталия се е закоренила здраво стойността на работната етика.

Като малка се е наложило да напусне училище, за да помага с прехранването на семейството си.pepelqshka

Освен с професионалните си успехи Наталия Водянова може да се похвали и с успехи в личен план. През 2001 се омъжва за Джъстин Тревор Бъркли Портман- британски аристократ, с когото имат 3 деца. След 10 години взимат решението да се разведат. След него се запознава с Антоан Арно, който е президент на компания произвеждаща луксозно мъжко облекло. С него има още 2 деца.

Най- важното и стойностното, което Наталия притежава е, че въпреки световния си успех тя никога не забравя корените си и предишния живот, който е живяла.
 

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)