Този милионер си помисли, че някой е отвлякъл съпругата му, но когато научи истината се стъписа!


Бизнесмен от Италия смятал, че младата му съпруга била отвлечена. С течение на обстоятелствата разбира, че истината не е такава каквато изглежда, а доста по-различна!

Италианеца Джанлука Червара се обадил в полицията, за да обяви жена си за издирване. Малко след това в „Инстаграм“ вижда, че същата- бившата Мис Украйна -Анна Заячкивска, позира с друг мъж в петзвезден хотел, при това само няколко месеца след сватбата им.mis

Отчаян и разочарован, милионера на момента завежда дело срещу красавицата за нарушаване на предбрачния договор, за кражба на 5 хиляди паунда и мобилен телефон. Той обяснява всичко около случилото се в социалната мрежа.

Украйнският модел твърди, че съпруга ѝ- милионер я е ограничавал и се е чувствала като заключена в  позлатена клетка. Обвинява го, че не й е обръщал внимание, когато е имала дълготрайна мигрена, предават колегите от lifebg.net думите на 24-годишната красавица.

Тя разказала за първия път, когато е избягала от милионера, заради проблеми във връзката им. Тогава тя е отишла при родителите си в Украйна, а Джанулка я последвал. Тогава тя му дала втори шанс.
Мъжът имал навика по време на кавги да се изплюва в лицето на модела, а тя просто не е искала и не можела да понесе повече от това отношение.Miss World Ukraine 2013, Anna Zayachkivska

Италианеца от своя страна разказва пред медиите, че жена му в действителност работи като модел в Ню Йорк и изобщо не е човека, за когото се представя. Според него тя има много обожатели, среща се с много мъжа и изобщо не води нещастен живот, както тя самата описва.

Каква е истината, обаче, само те двамата си знаят..

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)