Това момиче хвана гаджето си в изневяра, но начина по който му отмъсти шокира всички!


Когато половинката ни изневери, първото нещо което искаме да направим е да ѝ отмъстим. Несъмнено се чувстваме предадени и огорчени.

В такава непоносими ситуация изпада и младо момиче от Лас Вегас, на име Менди Пистъл. Тя хваща приятеля си в изневяра и първото нещо, което се сеща да направи е да използва своят електрошок (тейзър). Пуска ток по члена му, в момент на гняв. А цялата случка е заснета от камера.momche

Пред нея Менди разказва за случката, споделя, че знае за изневерите на приятеля си от доста време. Във видеото е показано как момичето слиза от колата, влиза в дома им и в стаята, в която приятелят ѝ е с друго момиче, а Менди го наказва изключително болезнено.

lifebg.net споделят, че в клипа казва,че половинката й не подозира, че тя знае за лъжите му. Тейзърът й е подарък от него, да го използва за самозащита, а сега самият той стана жертва на избора си. Когато го вижда легнал на дивана с другото момиче, Менди започва да крещи и да пита коя е тя. Естествено, репликата на всеки един изпаднал в подобно положение  е „не е това, което изглежда“. На Менди, обаче  буквално й  паднало пердето, игнорирала го и опира електрошока в слабините му.isnevqra

Видеото бива публикувано в социалните мрежи. Част от потребителите смятат, че случката е истинска, а други са на мнение, че цялата случка е постановка, която да покаже как точно трябва да се постъпи с хората, които се подиграват с чувствата ни.

А Ние от съображения няма да Ви покажем клипа, тъй като кадрите не са много подходящи за деца и хора със слаби сърца, но той може свободно да бъде намерен в интернет пространството!

 

 

 

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)