„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Тази жена не се е усмихнала нито веднъж през последните 41 години! Причината ще Ви срази!


Advertisement:

Тес Кристиян е 51-годишна жена, която не се е засмивала нито един път от както е навършила 10-годишна възраст. Обяснението за това е много просто.

На 10 години тя  взима решението да не се усмихва, за да предотврати появата на бръчки. Самата тя се е упражнявала да контролира лицевите си мускули. Хората мислят, че си е слагала ботокс, но си е платила висока цена за това умение и за перфектната кожа.usmivka

Тес споделя че е суетна, иска да изглежда млада и хубава. Стреми се към естествената красота. Въпреки че изглежда така, тя не е нещастна, обича живота. До такава степен се владее, че дори не се е усмихнала при раждането на дъщеря си.

lifebg.net споделят, че тази идея на Тес се е родила от нищото. Посещавала е католическо училище, което е било с много строг режим. Монахините не са искали децата да се смеят, постоянно са правели забележки за усмивки. Марлене Дитрих й е била пример за подръжание- бляскава, но с каменно лице, а приятелите й са я наричали Мона Лиза, заради приликата в израженията.lice


Advertisement:

Според дерматологът Ник Хънт въздържанието от смях е добра техника против стареене, но липсата на усмивки ще кара хората в обкръжението ни да се чувстват зле.
Според психологът Аманда Хилс, смехът е от решаващо значение за психичното здраве. Тя казва, че когато се смеем, отделяме ендорфини (хормона на щастието), от които се чувствате добре. Спокойното лице без емоции не позволява на мозъка да получи сигнал, че сте щастливи.

Все пак усмивката привлича хората, така че трябва да се замислим преди да се подложим на такова мъчение като Тес.

 


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Това момиче хвана гаджето си в изневяра, но начина по който му отмъсти шокира всички!

Когато половинката ни изневери, първото нещо което искаме да направим е да ѝ отмъстим. Несъмнено се чувстваме предадени и огорчени....

Close