Никога няма да съжалявате, ако имате връзка с една от тези 5 зодии! Вижте защо!


Въпросът за изневярата винаги върви ръка за ръка с любовта. Всеки от нас в даден момент от връзката си се е замислял до каква степен е вярна половинката му , дали не му изневерява и какво би следвало ако това наистина е така. Различните зодии разкриват кои от нас са по – склонни да предадат партньора до себе си и кои не биха си позволили подобна грешка. Ако имате до себе си човек, който принадлежи към някой от тези зодиакални знаци, то Вие сте късметлия – половинката Ви не е от хората, които биха се впуснали просто така в любовни авантюри, тъй като ценят партньора до себе си:

1. Телец – обичат комфорта и спокойствието. За тях стабилните отношения са приоритет, те са изключително лоялни и надеждни партньори. За да изневери един телец, трябва да се чувства много неоценен и недоразбран.lubov

2. Рак – представителите на тази зодия  държат изключително много на семейството и любовта. Те се чувстват щастливи, когато усещат дълбока, емоционална връзка с човека до себе си. За да прибегнат до изневяра, раците трябва да са усетили презрение от страна на любимия си, който не е показал достатъчно любовта си.

3.Дева – те са чувствителни натури, но и доста взискателни към партньора си. Обвържат ли се с някого обаче, това означава че са на 100% сигурни в своя избор. Нещо, което не би ги подтикнало да гледат встрани от връзката си. Само огромно разочарование или предателство би накарало Девата да изневери.

4. Везни – те винаги търсят хармонията и баланса в живота, както и в отношенията си с половинката. Единствено така се чувстват спокойни и пълноценни. Затова и една изневяра би ги изкарал извън равновесие, а случи ли се – бъдете сигурни, че прошка няма да има и съвсем скоро ще се сбогувате с тях,разкриват колегите от novinite696.com.zodiq

5. Козирог – представителите на тази зодия също ценят много семейството и партньора си. Дори и понякога да се прокрадват съмнения у Вас, че това не е така, със сигурност сте сгрешили в преценката си. Пък и Козирозите предпочитат да насочат усилията си в професионалното развитие, вместо да се занимават с изневери и да си губят времето.

 

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)