Тези 5 зодии няма как да останат незабелязани, защото притежават уникални качества! Ето и кои са те!


Представителите на някои от зодиите са познати като хора с по – високо либидо. Всъщност това е страхотно, защото такива хора са истински спортисти в леглото и могат да издържат на всякакви любовни маратони. С тях човек се озовава в едно непрекъснато забавление, което няма край. А ето кои са тези 5 зодиакални знака, с които няма как да скучаете, що се отнася до страстни и незабравими изживявания, разкриват от За жената:

1. Водолей- Водолеите се отличават от останалите знаци с неповторимата си харизма. Те знаят как да съблазнят любовната си мишена и да задоволят всичките й желания. С тях никога не може да Ви е скучно, защото те се отдават максимално на удоволствието , като се старят да дадат същото приятно усещане и на партньора си.vodolei

2. Стрелец – Хората от тази зодия привличат останалите по – доста необичаен начин. Стрелците имат доста силно излъчване, на което любовните им жертви няма как да устоят. Привърженици са на това да опитват нови  неща, така че любовните авантюри с тях остават незабравими.

3. Скорпиони – представителите на тази зодия са истински творци, когато става въпрос са приятни изживявания с половинката. Скорпионите знаят точно как да използват повишеното си либидо в правилната посока, което означава, че с тях ще получите силни и страстни усещания, които дълго ще помните след  това.

4. Лъв- Лъвовете определено знаят как да флиртуват и съблазняват. Те са много закачливи и кокетни и лесно могат да съблазнят човека, който им е харесал. Изключително изобретателни и страстни, те обичат да изпробват различни тактики, за да доставят максимално удоволствие на партньора си.lav

5. Телец – това е една от най – романтичните зодии от зодиака. Телците обожават да усещат близо до себе си половинката си и да я докосват, за това въобще не е учудващо, че се славят с повишеното си либидо. За тази зодия от огромно значение е чувствителността, затова са готови да прекарат цялата нощ в обятията на любимия си, като го даряват с нежни ласки.

 

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)