Подари щури подаръци за професионалисти


Щури подаръци за професионалисти

Неотдавна един познат се чудеше как да изненада приятелката си, която се дипломираше като ветеринарен лекар. След кратко обикаляне в мрежата, решението бе взето.

Той се спря на кутийка за бижута. Сигурно ви звучи прекалено банално! Щеше да е банално, ако кутийката не беше уникална. Момчето беше разгледало любопитните предложения на Dreboliiki и съобразително беше избрал необичаен подарък – Кутия за Бижута – Птичи Череп.

Така с нетрадиционният дизайн, който изключително много допадна на дипломираната ветеринарна лекарка, щеше да ѝ служи за съхранение на бижутата  същевременно да не отклонява вниманието ѝ от служебните ангажименти.

В сайта ще да откриете още много други уникални и щури подаръци, които няма начин да не допаднат на вашите приятели и познати.

За да успокоим всички любители на животните, трябва да подчертаем, че за изработката на тази уникална кутийка, не е използван истински череп на птица, а термопластична смола. Този материал позволява да се изработват всякакви сложни форми, които наподобяват действителни предмети.

 

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)