19 Невероятни Хотела, Които Ще Ви Оставят Безмълвни


Прекарването на почивка в летяща чиния или подводна капсула, възхищавайки се на тропическите рибки и корали, или в ледниково царство – дори една нощ в тези хотели е гарантирано приключение.

Колегите в „Bright Side“ събраха селекция от 19 от най-необичайните хотели от цял свят, които ще искате да посетите веднага.

1. Attrap’Rêves – Алпи-де-Хауте-Прованс, Франция

Гостите на този хотел могат да се насладят на живот в мехурчета, изработени от прозрачен еластичен материал, който блокира ултравиолетовата светлина през деня и предпазва от насекоми и влага през нощта. Те имат подова настилка и са оборудвани с телескоп.
Цена: от € 139.

2.Манта Ризорт – Остров Пемба, Танзания

Това би било обикновен крайбрежен курорт, ако не беше факта, че една от стаите е плаваща под морската кабина. Подводната стая е на 250 метра от брега. Можете да се отпуснете с коктейл в ръката си на палубата на тази екзотична конструкция през деня и да се наслаждавате на звездите през нощта. Чрез огромните прозорци в подводната спалня можете да наблюдавате живота на медузи и калмари.

-Престоя в подводната стая струва около € 1 000 за една нощувка. Другите стаи започват от € 405.

3.Подводния курорт Посейдон – Фиджи

Този необичаен хотел разполага със 74 стаи, от които 25 са разположени на 15 метра под морето. Другите са построени върху кейове точно над водата. Подводните стаи са капсули от 50 квадратни метра, съединени от коридори. Докато релаксират в своите хотелски стаи, гостите могат да наблюдават живота на морските същества чрез включване на специална светлина, която ги привлича към прозорците.

-Седмичен престой в този хотел струва 15 000 долара за един човек или 30 000 долара за 2 души.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)