Вижте Как Са Показани 13 Култови Сериали В Различните Държави


Когато се влюбиш в телевизионно шоу и го гледаш до края, не можеш да не се чувстваш тъжно, че няма нищо друго подобно на света. Това обаче не винаги е така: може да има едно или дори няколко препратки към него.

Направихме списък с такива трансформации. Съществуват едновременно оживени копия и невероятни адаптации, които със сигурност ще обичате не по-малко от оригиналите.

1.Офиса

Американската версия се основаваше на битката на Би Би Си и се оказа, че това е бушуващ успех. Британската серия има своя собствена фенска база, но Майкъл Скот, описан от Стив Карел, става любимец на милиони.

2.Теорията на Големия взрив / Теоретиците

Това, напротив, е учебник за това как не трябва да римейквате страхотни телевизионни серии. Беларуските теоретици не оцеляха нито един сезон, защото създателите му не бяха добавили нищо друго към шоуто. Зрителите просто не можаха да разберат защо трябва да гледат една и съща култова класика с всички стари вицове и обрати.

3.Д-р Хаус / Отбор Медицински дракон

 

Тези два сериала не са идентични, но изглеждат толкова, че не можем да ги пренебрегнем. Асада Риутаро е ренегат, но блестящ хирург; Д-р Хаус не е точно такъв, но въпреки това е животоспасяващ гений. Основната разлика е в хумора на американската версия спрямо реализма на операциите в японската. И, разбира се, азиатската филмова атмосфера.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)