11 Храни, Които Ще Ви Заситят За По-Дълго


Всеки знае, че е най-добре е да има 3-5 хранения на ден, разделени на малки порции. Но благодарение на строги графици, бизнес пътувания и други обстоятелства, малко от нас могат да следват този съвет.

Екипа на „Bright Side“ опитаха тези храни и могат да ви уверят, че те ви помагат да се чувствате сити за по-дълго време. Яжте някои от тях за закуска и се пригответе да завладеете света.

1.Паста паста

Не е много обичайно да ядете паста за закуска, но всъщност може да ви спести натоварения ден. Пълнозърнестата пшеница е въглехидрат с бавно усвояване, така че може да ви даде енергия до късно през нощта. Сиренето и кедровите ядки, двете основни съставки на сос от песто, укрепват само ефекта.

2.Фалафел

Нищо чудно, фалафелът се е превърнал в една от най-популярните храни сред вегетарианците. Пържения нахут доставят белтъчини, които ви карат да се чувствате по-силни. Просто не можете да кажете „не“ на тази вкусна комбинация от здравословни хлебчета, сочни зеленчуци и пикантен сос!

3.Картофи

Решихме да включим това не заради самия картоф, а заради неговата кора. Той съдържа препоръчителния дневен прием на полизахариди, цинк, желязо и магнезий. Въпреки това, печен картоф се счита за тежко ястие, така че не го яжте твърде често.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)