11 От Най-Умните И Най-Готините Джаджи, За Да Направите Вашата Почивка По-Удобна


Време е да добавите още няколко неща, които трябва да имате в контролния си списък, преди да отидете на почивката. Независимо дали избирате мързеливи дни на плажа или екстремни условия, има редица нови и интелигентни джаджи, които ще направят вашата ваканция безопасна и забавна.

Бяхме изумени от творческите идеи на дизайнерите и решихме да споделим някои от най-добрите им нововъведения.

11. Маска за гмуркане

Маската на нинджа е чудесно решение за тези, които не обичат да дишат с шнорхел, докато се гмуркат под вода. Този иновативен продукт позволява на любителите на гмуркането да дишат свободно през носа и устата си, без допълнително неприятно оборудване.

10. Воден скутер

WhiteShark Mix Underwater Scooter available on Indiegogo #seascooter #waterscooter #sublue #diving #swimming #snorkeling #watersports #fashion #underwater #scubadiving

A post shared by Michael Peng (@michaelpeng1025) on

Тази подводна играчка прилича на тайно оръжие на Джеймс Бонд. WhiteShark MIX е толкова малък, че може да се побере в раницата ви. Можете да се гмурнете за 2,5 часа до дълбочина 131 фута.

9. Водоустойчив и издържлив високоговорител

Divoom Voombox е просто незаменим за онези, които не могат да пропуснат минута от любимата си музика по време на почивката си. Батерията на тази джаджа трае до 8 часа.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)