Опитайте Tези Mагически Храни, За Да Изгорите Бързо Мазнините


Всеки път, когато виждате супермодел, вероятно се чудите как имат такива плоски коремчета и красиви крака. Отговорът е в техните диети, при които нямат всички основни хранителни вещества.

От една страна, прекомерната коремна мазнина увеличава риска от сърдечни заболявания и трябва да се отървете от корема. Но от друга страна, трябва да престанете да се мъчите с тази диета със целина, защото това е лошо за вашето здраве.

Колегите от „Bright Side“ искат да бъдете не само красиви, но и здрави, затова Ви предлагат да включите тези храни в диетата си и да изгубите упоритите коремни мазнини по-бързо.

13.Зехтин

Зехтинът е здравословна хранителна мазнина, която помага да се елиминират „лошите“ (наситени) мазнини, като се понижават нивата на кортизол (хормон на стреса), които влияят върху наддаването на тегло.

Той губи повечето от здравните си ползи, когато се нагрява, така че по-добре да изпиете лъжица зехтин на празен стомах. Или, ако не ви харесва това, добавете го в салата или супа точно преди да ядете.

12.Ябълки

Ябълките са богати на витамини и антиоксиданти, така че те са идеална храна за изгаряне на мастна тъкан.

За да получите забележими резултати, яжте поне 3 ябълки на ден. Можете да удвоите магическия ефект, ако ядете ябълка или овесена каша с ябълки на празен стомах.

11.Лефер

Омега-3 мастни киселини отстраняват излишните мазнини и предотвратяват натрупването на мазнини в организма.

Някои заместители на синята риба са сьомга, скумрия, херинга, риба тон, сардини, аншоа, морска пъстърва, кефал, змиорка, моркови, риба меч, морска камбана, калкан и червен хайвер.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)