12 Известни Деца, Които Са Се Превърнали В Почти Неразпознаваеми


Изглежда, че беше вчера. когато видяхме  за пръв път Ангелина Джоли и Брад Пит да държат сладкото си новородено. И наистина ли беше толкова отдавна, откакто за пръв път забелязахме как Лурд Леон напълно изглеждаше като майка си, Мадона? Времето лети толкова бързо, че не можем да повярваме, че всички сладки ангели вече са израснали.

Събрахме 12 снимки „тогава и сега“ на известни деца, които са готови да блестят толкова ярко, колкото и техните известни родители.

1.Евър Габо Андерсън (Мила Йовович и Пол Уилям Скот Андерсън)

Въпреки възрастта си малката Евър вече предприема първите си стъпки в моделството. Някога и майка й често се появяват на кориците на известни списания, като например „Куки“ и „Вог“.

2.Захара Марли Джоли-Пит (Анджелина Джоли и Брад Пит)

Захара стана част от семейството на Джоли-Пит през 2005 г., когато Анджелина реши да приеме изтощено изоставено момиче от Етиопия. 10 години по-късно биологичната майка на Захара се разкри с желанието  да се свърже отново с дъщеря си. Момичето се радваше да опознае майка си и според съобщенията иска да поддържат контакт в бъдеще.

3.Лили-Роуз Мелоди Деп (Джони Деп и Ванеса Радис)

Точно като талантливите й родители, Лили-Роуз е много заета с актьорството и моделството. Тя вече се появи в „Туск“ и „Йога Хосес“ и в момента участва в някои интересни проекти. Следвайки стъпките на майка си, Лили-Роуз стана музата на модния дизайнер Карл Лагерфелд.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)