„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Този мъж направи предложение за брак на 2 МОМИЧЕТА! Когато видите защо, ще се разплачете!


Advertisement:


Това е историята на Дерик и Джаки. Когато Дерик казва на приятелката си, че е планирал да си направят семейна фото сесия за нейния рожден ден, Джаки не подозира на какъв въпрос ще трябва да отговори! Дерик наема гондола, с която да плава, заедно с Джаки и нейната дъщеря Джиана. Той приема малкото момиченце като своя собствена дъщеря. След като те минават под мост, на който се намират семействата на двамата, Джаки започва да разбира, че нещо нагласено ще стане.

Тогава Дерек вижда, че правилният момент за ГОЛЕМИЯ въпрос е дошъл. Дерик обаче не е планирал просто да предложи на приятелката си. Той иска да предложи и на една друга жена…макар и по-малка. ДА, НА ДЖАКИ! Това беше едно от най-сладките предложения за брак, които сме виждали. Определено сълзите ще са в изобилие след като изгледате това видео.


Advertisement:

 


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
ВИДЕО! Племменикът ѝ спря да диша! Тя спира колата и СПАСЯВА ЖИВОТА МУ!

Докато Памела Росео кара колата си по магистралата на Маями, тя забелязва, че нещо странно се случва на задната седалка....

Close