БОЖЕ! Историята на това ПАЗАРУВАНЕ ще промени начинът Ви на мислене ЗАВИНАГИ!


Ще ви разкажем историята на една майка с три деца, собственичка на малък бизнес. Тя взела децата си и отишла да напазарува, нещо напълно нормално. Обикновено тя се опитва да свърши това доста бързо, но когато стигнала до касата видяла нещо, което усетила за много важно. Прочетете какво казва тя, за да усетите нещо УНИКАЛНО!

„Днес, въоръжена с пазарските си чанти и трите си деца се отправих към супермаркета. Хладилника и шкафовете бяха празни и реших, че въпреки жегата ще отида на пазар. Напълнихме две колички и се отправихме към касата, за да си платим. Работеха само две касиерки, а опашки имаше. Пред мен имаше жена, която заемаше и двете опашки, за да види от коя може да стане по-бързо. Тя мина на по-бързата, аз останаха на опашката, на която имаше майка и баща с четири деца. Всичко вървеше доста бавно.

Въпросното семейство сортираше продуктите по много странен начин!

Децата видимо бяха притеснени и нервни. Родителите им караха касиерката да сканира продуктите един по един и след всяко сканиране да казва общата сума. Колко странен и досаден навик си помислих аз. Веднага обаче се сетих какво се случва. Видях как всички лакомства за децата и някои други неща останаха. Семейството нямаше пари да плати всичко и взе само най-нужното!

C
©kidztrainer.com

Реших, че не мога да оставя нещата така!

Майката се обърна към мен с насълзени очи и видя, че я гледам. Аз веднага реагирах и казах на касиерката да маркира и останалите неща. Не бяха много, бях сигурна, че мога да ги платя. Опитах се да не правя голяма работа от това, но едно от момиченцата се обърна и се разплака от радост. Осъзнах, че много често подмнаваме бедите на другите хора. Моите деца получаваха всичко, което поискат. Тези деца обаче не получаваха различни лакомства и подаръци. СЪРЦЕТО МИ СЕ КЪСА!

Помолих се на Господ да пази тези деца и да дава посока на всички хора по света да помагат повече на нуждаещите се. Светът може да е по-добро място, защото ЛЮБОВТА и ВЯРАТА не се вълнуват от финансовото състояние, от социалния статус и какви ли други не материални неща.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)