„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

ТРОГАТЕЛНО! Единият е сляп, другият без ръце! Това, което ПОСТИГАТ ЗАЕДНО е НЕВЕРОЯТНО!


Advertisement:

От детството си, тези двама мъже разбиват представата ни за живот. Те живеят с проблеми, които ще обезсърчат всеки друг. Приятелството им обаче позволява да постигнат ОГРОМНИ НЕЩА! Това са Хаихия и Уенчи от малко село в Китай. Двамата ходят заедно на работа, те обработват малко парче земя, което правителството им е дало срещу рента. ПРАВЯТ ТОВА ВСЕКИ ДЕН. Те носят инструменти и са винаги готови за дните изпълнени с тежка, но много важна работа.

©yahoo.com

Двамата ходят така всеки ден. Хайхия държи палтото на Уенчи винаги. Причината за това?


Advertisement:

Уенчи е с две ампутирани ръцe, a Хаихия е сляп.

Първият губи ръцете си като дете след инцидент с високо напрежение. Вторият губи зрението с лявото си око като дете, заради катаракта. През 2000 година, след работен инцидент губи зрението и с другото си око. Той разчита на Уенчи да го насочва, докато в същото време служи като негови ръце.  Въпреки всичко, те са формирали една силна връзка помежду си. Те се познават от деца и описват себе си като братя. „Аз съм неговите ръце, той е моите очи“ казва Хаихия. „Ние сме страхотни партньори.“ Двамата постигат нещо, което повечето хора не мога, независимо с такива проблеми или не.

Какво толкова са постигнали ли? Оставили са вечна следа на планетата земя! Вижте продължението на историята!

©bbc.com


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
БОЖЕ! Историята на това ПАЗАРУВАНЕ ще промени начинът Ви на мислене ЗАВИНАГИ!

Ще ви разкажем историята на една майка с три деца, собственичка на малък бизнес. Тя взела децата си и отишла...

Close