НЯМАМ ДУМИ! Това, което той направи за БРАТЧЕТО си ме РАЗПЛАКА!


Въпреки че, често се караме и правим скандали със семейството си, точно то винаги ще е до нас. Особено като говорим за връзката между братя и сестри, това важи с пълна сила. След като видите това, което прави той за по-малкото си братче, ще сте благодарни и ще оценявате повече факта, че имате семейство. 15-годишният Хънтър Ганди извървя 90 километра в подкрепа на братчето си Брейдън, който се е родил с церебрална парализа.

Хънтър е един от най-бележитите участници в събитието „Celebral Palsy Swagger“ Центъра за педиатрична рехабилитация към мичиганския университет. Целта на събитието е да се привлече вниманието на хората към това неврологично заболяване, което е бич на нашето време. По-впечатляващото обаче е, че той извървява гореспоменатото разстояние докато носи своя брат на гръб. Повечето хора не издържаха без да носят никого, но Хънтър направи това с удоволствие.

„Всичко мина страхотно, имаше много хора, пред които ходихме. Радвам се, че видях толкова хора тук. Брейдън беше много радостен, когато успяхме да се справим, но и, че всички го подкрепяха.“ каза Хънтър. Много поддръжници на идеята бяха там и подкрепяха участниците. Там беше и майката на тези две момчета, Даниел, която се надява, че хората ще научат нещо от деянието на нейните синове.

Изгледайте това видео и бъдете благодарни за всичко, което имате!

 

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)