ПРЕМИЕРА! Samsung представи GALAXY S6 EDGE+!


Galaxy S6 edge+ бе представен преди броени минути. Той е естественото продължение на S6 Edge. Вече можем да се докоснем до уникален екран, заоблен от двете страни, което го прави адски функционален.

Дизайнът е очакван, предвид телефона, за който говорим, но все пак нещо, което до сега не сме виждали. Телефонът е подходящ и за левичари, и за десничари. Един наболял проблем, който не беше предвиден в предишната версия на телефона.

Виждаме едно перфектно отношение между размера на целия телефон и размера на екрана. Лаисните са все толкова елегантни и не съдържат нищо излишно и нищо ново, така че екранът да не увеличи размера на целия корпус. Това е подходът, който трябва да се следва при производството на фаблети.

©theverge.com

Другата промяна в дизайна на телефона е премахването на заоблянията в горната и долната част на телефона. При Samsung Galaxy S6 Edge+ имаме доста прав дизайн, който прилича повече на Note 5, отколкото на S6.

Дисплеят на телефона е 5.7″ QHD с разделителна способност от 2560 на 1440 пиксела и 518 пиксела на инч. Много красива картина, въпреки големия размер на екрана. Стъклото е заздравено, от вида Gorilla Glass 4. Процесорът е много мощен. Exynos, производство на Samsung, с 64-битова архитектура и 8 ядра – 4 с честота от 2,1 гигахерца и 4 с честота от 1,5 гигахерца. Работната памет е от ново поколение и е с количество от 4 гигабайта. Вътрешната памет е 32 или 64 гигабайта, но е адски бърза, тъй като е UFS 2.0.

Батерията е доста добра, като поддържа и възможност за безжично зареждане. Имаме задна 16-мегапикселова камера, която снима 4к видео и разполага с оптична стабилизация на изображението. Отпред камерата също е доста добра и с резолюция от 5 мегапиксела.

Корейците правят много добро включване с теглото на Edge 6+. Телефонът тежи само 153 грама, което е с 18 по-малко от почти идентичния като размер Note5. Разликата е на пръв поглед малка, но хората с по-чувствителни ръце и тези, които мразят излишните неща по джобовете си ще ме разберат. Това е телефонът, който трябва да изберете.

©theverge.com

Телефонът е 5,7-ичнов, но това не затруднява управлението му и с двете ръце. Работи се много леко и нежно, въпреки че телефона е доста масивен. Имаме режим за работа с една ръка, който свива интерфейса в долния ъгъл. Това е доста тарикатска опция, която ще се хареса на някои потребители.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)