ВИДЕО! Този бездомен мъж СПАСИ жена от смъртоносен ПОБОЙ и беше прострелян!В квартала, в който живее, Пол ДеЛеон на шега е наричан „пазачът“ на магазините за алкохол! Тази седмица, бездомникът, който е на 53 години доказа, че пазач е точната дума. Добрият самарянин е бил пред магазина за алкохол, както винаги. Изведнъж мъж започнал да удря с юмруци и да рита по своята приятелка. Тя изпаднала в безсъзнание. Когато ДеЛеон видял 19-годишното момиче на земята, веднага се намесил и вероятно спасява ЖИВОТА Й!
„Той я риташе адски силно, точно в главата, не можех да стоя там и да не правя нищо“ каза Пол пред KGO. „Хванах каквото беше пред очите ми и му дадох урок. Той си тръгна, но каза, че ще се върне за мен и го направи“
Когато мъжът се върнал, носел пистолет. Линейката вече е пристигнала, за да отведе приятелката му в болницата. Това не го спряло да открие огън към бездомния човек, за щастие го уцелва само в рамото. „Куршумът излезе от другата страна, не е толкова зле“ успокоява ни Пол.

Това, което нападателят не знае е, че ДеЛеон разполага с регистриран пистолет, който стои на близо зареден.

Въпреки че е ранен, нашият човек хваща своя пистолет и отвръща на огъня. След като си разменят по няколко куршума, напaдателят се плаши и бяга със своята кола. Полицията забелязала белия Лексус да се носи с превишена скорост. По-късно колата е намерена зарязана.

©abcnews.com

Все още не е ясно дали нападателят е ранен, но определено го чакат сериозни обвинения. За радост, бездомният човек е бил там и не е позволил момичето да бъде убито от бой. Свидетели потвърждават, че грубиянът не е имал никакви намерения да спира.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)