„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Покъртителна ИСТОРИЯ! Това е нейният ПОСЛЕДЕН РОЖДЕН ДЕН! Знаейки това, родители ѝ правят УНИКАЛЕН ПОДАРЪК!


Advertisement:

Лила Ской е само на 5 години, но вече страда от неизлечим тумор. Родителите ѝ знаят, че тя няма да оцелее, но подготвят изненада за последния нейн рожден ден. Лекарите предричат, че няма много време и едва ли момиченцето ще отпразнува следващия си празник.

От 2-годишна започва да бъде подлагана на операции, преживяла е девет такива. Тя не може да се справи с лечението повече. Родителите и решават да поканят хора от целия свят да се включат в празнуването на нейния рожден ден.

©trendingstylist.com

Този паметен ден дава възможност на Лила да участва в три представления за своя рожден ден. Тя е принцеса с принцесите от филмите на Дисни, абитуриентка с много красива рокля и разбира се булка, която танцува първия си танц със своя баща. Нейните родители просто искат тя да опита от тези неща и най-вече да я накарат да се усмихне истински.


Advertisement:

Първоначалната идея е била да има рожден ден с принцеси. Бащата на Лила обаче осъзнал, че времето им заедно е ограничено и прибавил към плановете бал и сватба. Искали са да ѝ дадат това, което тя няма да може да преживее.

©trendingstylist.com

Едва ли ще сдържим сълзите си, а и не трябва. Историята трябва да случи за вдъхновение, което да ни напомни, че животът не само дава, но и взима. Трябва да се радваме на живота и на това, което имаме в него. Вдъхновете всички свои близки и роднини, като споделите тази история с тях.


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
ТРОГАТЕЛНО ВИДЕО!! Реакцията на този ДЯДО, когато разбира, че ЩЕ СТАВА ДЯДО е БЕЗЦЕННА!

Много хора казват, че по-голямо от майчината любов няма. Може би е така, но това да имаш внуче е не...

Close