ПОХВАЛНО! Българин прибрал 50 бездомни котета, ДАВА ИМ НАСЪЩНИЯ СИ, за да не умрат!


Ще ви представим историята на Костадин Георгиев! Той е дал приют на 48 бездомни котки, но търси помощ в Интернет за отглеждането им. Коцето дава обет да не подминава коте в беда. Той използва 2 апартамента, за да събере всички животни. Броят им нараства постоянно. Поради ограничените си възможности, той прибира само наранени, болни и мънички животинки.

Всичко се случва за 1 година, като преди това е имал само 7 котенца. Решил, че е време да направи нещо значимо. Вече възможностите му са към своя край, а малките животинки все още срещат мъките на живота и стават жертви на суровото настояще. Господин Георгиев ще се радва, ако има доброволци, които да осиновят котенце.

Съседите му са подали оплакване в общината заради котките и ще се опитат да го изгонят от дома му. Този проблем е най-сериозният до сега. Заел се е с подготовката на наследствен парцел с размер от 5 декара, на който да направи импровизиран приют. Тегли заем от 30 хиляди лева, само и само да спаси животните, но тези пари са недостатъчни за осъществяването на неговата идея.

Косьо се жалва и търси милостта на бога, за да завърши проекта си. Заемът допълнително отежнява ситуацията му, тъй като трябва да го изплаща, а не само да осигурява храна за всички котки. Поради невъзможността да спестява и да довърши приюта, той няма друг избор освен да потърси помощта на хората. Той приема както финансова помощ за построяването на приюта, така и храна, която да дава на котенцата. Той казва, че те обичат гранули и паучове.

Човекът се старае да купува хубави храни за котките си, защото давайки им евтините, те не спират да повръщат. Приятелите му го посъветвали да направи албум във Фейсбук, с който да потърси помощ. Той се надява да получи помощ поне с храната. Той е ограничил всичките си харчове заради котета. Не ходи никъде и не харчи пари за нищо излишно. Той е изчислил, че трябват по 20 лева на коте за месеца – хранен и пясък за тоалетните нужди.

Той таи надежда да намери и помощ за приюта. Планът му е да построи дървени къщички на парцела. Така котките ще са в безопасност, но ще могат и да се разхождат на свобода. Призивът му е всеки да прати по малко консерви, паучове или гранули. Също така, всеки споделил албума прави добро. Заемът, който плаща е 510 лева на месец за 10 години и около 1000 лева за нуждите на котките. Заплатата му е малко под 900 лева на месец.

Ако някой иска да помогне на господина в неговата кауза, той може да прати храна до офиса на Еконт в Пловдив в квартал Христо Ботев, на улица Константин Геров номер 6 за Костадин Георгиев. Може да пратите пари и на банковата му сметка, като парите ще отидат само и единствено за котките.

IBAN:BG71STSA93000011279427
БАНКА ДСК
КОСТАДИН ГЕОРГИЕВ

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)