„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

ПОХВАЛНО! Българин прибрал 50 бездомни котета, ДАВА ИМ НАСЪЩНИЯ СИ, за да не умрат!


Advertisement:

Ще ви представим историята на Костадин Георгиев! Той е дал приют на 48 бездомни котки, но търси помощ в Интернет за отглеждането им. Коцето дава обет да не подминава коте в беда. Той използва 2 апартамента, за да събере всички животни. Броят им нараства постоянно. Поради ограничените си възможности, той прибира само наранени, болни и мънички животинки.

Всичко се случва за 1 година, като преди това е имал само 7 котенца. Решил, че е време да направи нещо значимо. Вече възможностите му са към своя край, а малките животинки все още срещат мъките на живота и стават жертви на суровото настояще. Господин Георгиев ще се радва, ако има доброволци, които да осиновят котенце.

Съседите му са подали оплакване в общината заради котките и ще се опитат да го изгонят от дома му. Този проблем е най-сериозният до сега. Заел се е с подготовката на наследствен парцел с размер от 5 декара, на който да направи импровизиран приют. Тегли заем от 30 хиляди лева, само и само да спаси животните, но тези пари са недостатъчни за осъществяването на неговата идея.

Косьо се жалва и търси милостта на бога, за да завърши проекта си. Заемът допълнително отежнява ситуацията му, тъй като трябва да го изплаща, а не само да осигурява храна за всички котки. Поради невъзможността да спестява и да довърши приюта, той няма друг избор освен да потърси помощта на хората. Той приема както финансова помощ за построяването на приюта, така и храна, която да дава на котенцата. Той казва, че те обичат гранули и паучове.

Човекът се старае да купува хубави храни за котките си, защото давайки им евтините, те не спират да повръщат. Приятелите му го посъветвали да направи албум във Фейсбук, с който да потърси помощ. Той се надява да получи помощ поне с храната. Той е ограничил всичките си харчове заради котета. Не ходи никъде и не харчи пари за нищо излишно. Той е изчислил, че трябват по 20 лева на коте за месеца – хранен и пясък за тоалетните нужди.


Advertisement:

Той таи надежда да намери и помощ за приюта. Планът му е да построи дървени къщички на парцела. Така котките ще са в безопасност, но ще могат и да се разхождат на свобода. Призивът му е всеки да прати по малко консерви, паучове или гранули. Също така, всеки споделил албума прави добро. Заемът, който плаща е 510 лева на месец за 10 години и около 1000 лева за нуждите на котките. Заплатата му е малко под 900 лева на месец.

Ако някой иска да помогне на господина в неговата кауза, той може да прати храна до офиса на Еконт в Пловдив в квартал Христо Ботев, на улица Константин Геров номер 6 за Костадин Георгиев. Може да пратите пари и на банковата му сметка, като парите ще отидат само и единствено за котките.

IBAN:BG71STSA93000011279427
БАНКА ДСК
КОСТАДИН ГЕОРГИЕВ


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Покъртителна ИСТОРИЯ! Това е нейният ПОСЛЕДЕН РОЖДЕН ДЕН! Знаейки това, родители ѝ правят УНИКАЛЕН ПОДАРЪК!

Лила Ской е само на 5 години, но вече страда от неизлечим тумор. Родителите ѝ знаят, че тя няма да...

Close