„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Той беше отхвърлен от БОГАТОТО МОМИЧЕ заради БЕДНОСТТА си! Когато те се срещнаха отново…


Advertisement:

 

Когато говорим за връзки, хората избират партньора си, гледайки най-различни неща. Някои търсят човек, който да ги разсмее, други пък искат партньор с общи ценности и визия за решаването на определени проблеми, някой, с който да говорят, някой, който да ги прави щастливи.

Все пак, има и една част от хората, които се подвеждат по неща като престиж, като пари, като слава и популярност. Според мен не може да избереш човек, с който да прекараш живота си по този начин, но какво знам аз.

Ще ви разкажа една история, която набира популярност в Интернет. Младо момиче отхвърля младеж, само защото той не изкарва достатъчно пари. По-късно в живота си те се срещат отново и жената, която мисли по същия начин, прави едно сериозно откритие..

„Едно бедно момче беше влюбено в дъщерята на богаташ. Убеден в силата на своите чувства, той предлага браг на момичето. Тя директно го отхвърля, казвайки му, че месечната му заплата не стига само за дневните и разходи. „Не мога да те обичам, забрави ме. Няма как да се омъжа за човек като теб. Отиди и намери някоя на твоето ниво..“ казала тя..“

©paladinsecurity.com


Advertisement:

Той разбира се е наранен, но успява да продължи с живота си. След около 10 години те се срещат случайно в мола. Тя веднага го познава и му казва:

„Ей, как си? Вече съм жена на много умен мъж, той изкара по над 15 хиляди долара на месец. Какво ще кажеш, а?“

Мъжът веднага се намръщил, но преди да отговори дошъл гореспоменатият богаташ.

„Господине? Добър ден! Виждам, че сте се срещнали с жена ми!“

ИСТОРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА НА СЛЕДВАЩАТА СТРАНИЦА!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Овкусена вода с различни плодове и билки
4 рецепти за ОВКУСЕНА ВОДА, които ни помагат да БОРИМ КИЛОГРАМИТЕ!

Всички сме чували не един и два пъти, че пиенето на повече вода води до по-добро здраве и сваляне на...

Close