„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Малката се качи на сцената и веднага ЗАВЛАДЯ СЦЕНАТА! Не отлепяйте поглед от КРАЧЕТАТА Й!


Advertisement:


Advertisement:

Одри Детри е великолепно 6-годишно момиче, което страда от рядък вид анемия, която застрашава живота, като атакува костите. Въпреки болестта си, която често я кара да се чувства без сили, с адски болки, Одри не иска да се предава. Тя и семейството ѝ искат да разпространят информация за болестта, за да се открие някой ден лечение за нея.За да стане това по-ефективно, за да разбере целият свят, Одри получава покана за Международната Зумба Конвенция.
Още с качването си на сцената, тя привлича всички погледи и с право. Гледайки малкото момиченце да представя сложна програма с трудни движения от Зумба, може да разтопим и най-замръзналите сърца, тя е адски сладка. За крехката си възраст и за здравословното си състояние, тя се справя адски добре, по-добре от доста фенове на заниманието. Изгледайте видеото и го споделете с приятелите си, това е ИСТИНСКО ВДЪХНОВЕНИЕ!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Той беше отхвърлен от БОГАТОТО МОМИЧЕ заради БЕДНОСТТА си! Когато те се срещнаха отново…

  Когато говорим за връзки, хората избират партньора си, гледайки най-различни неща. Някои търсят човек, който да ги разсмее, други...

Close