„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

БАЩАТА закъснява за ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО НА ДЪЩЕРЯ СИ! Когато всичко започва, МАЙКАТА ЗАБЕЛЯЗВА НЕЩО СТРАННО НА СЦЕНАТА!


Advertisement:

Никога не съм вярвал, че една реклама може да ме просълзи. Това кратко видео с име “Рециталът” направи точно това. В началото на клипчето се задава един много важен въпрос – Какво, ако ни се даде шанс да направим нещо, което винаги сме искали, но само, ако започнем веднага?” Както повечето хора, има много неща, които сме искали от много време, но все отлагаме! Когато този въпрос е зададен на 10-годишната Лорън и нейния баща, техния отговор е един и същ.

ТЕ ИСКАТ ДА ПРЕКАРАТ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗАЕДНО!

Разбира се, те получават шанса да го направят, но както казахме по-горе, всичко трябва да започне веднага. Лорън е танцьорка и решава, че иска да изненада своята майка като направи танц, заедно със своя баща, за летния си рецитал. Те тренират заедно цели 5 дни и, макар баща ѝ да не е никак пластичен и добър танцьор, резултатът е ЗАШЕМЕТЯВАЩ! Ден преди рециталът, баща изчезва, а майката започва да му звъни постоянно и да го търси. Тя е притеснена, че той ще пропусне рецитала на дъщеря си, най-голямото нейно представяне. Когато ТЯ ВИЖДА, че БАЩАТА се присъединява на сцената, РЕАКЦИЯТА ѝ Е БЕЗЦЕННА!


Advertisement:

 


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
УАУ! Този 300-килограмов младеж е САМОТЕН! Когато си отвори устата, ВСИЧКО СЕ ПРОМЕНЯ!

Джъстин Уилямсън е младеж с големи мечти и още по-големи здравни проблеми. Той има глас на ангел и се надява...

Close