„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Те не спираха ДА ТОРМОЗЯТ дядото! Когато този мъж се появи и направи това… НЯМАМ ДУМИ!


Advertisement:

Всяка сутрин, Джош Циганик отива на работа и всяка сутрин преминава покрай тази стара къща. Той винаги спира и помахва на Леонард Бълок, който седи на верандата сам. 35-годишният мъж спазва този обичай от над 4 години, но нито един път не е чувал гласът на въпросния самотник.

Дядото е на 75 години и далеч не може да се справя с поддръжката на своя дом, както е успявал през по-ранните години. Той винаги стои на верандата, вперил поглед в улицата и оградил се с тишина. В квартала неговата къща е „онази, покрай която майките забраняват на децата си да минават“.

Сградата отдавна има нужда от ремонт, но поради причини независещи от волята на Леонард, това не става.

©CBS

Всички знаем как малките деца се подиграват на хора като него, но това, което Циганик прави е невероятно! Докато мъжът минава покрай къщата, за да изхвърли боклука си, той чува коментари от рода на „Ей, вижте тази скапана съборетина, трябва да я запалят до основи!“. Децата, които вървят малко по-отпред не спират да сипят подигравки. Вероятно и по-възрастните хора си мислят подобни неща, когато минават от там. Доста хора ненавиждат дядото, който не е сторил нищо лошо на никой.


Advertisement:

Продължавайки да върви, Джош вижда как старият мъж свежда глава, наранен и безпомощен. Няма по-вбесяващо нещо, което да го разстрой. Малчуганите не зачитат по никакъв начин него като стар човек. Подобни коментари преследваха дядото по цели нощи, той беше загубил вяра в живота.

ИСТОРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА НА СЛЕДВАЩАТА СТРАНИЦА!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
ВИДЕО! Неговите родители тъкмо ПОЧИНАХА! Причината да сочи устата си РАЗТОПИ СЪРЦЕТО МИ!

Джейдън Хейс е момче на 6 години, което за все още краткия си житейски път е изпитало адски много лоши...

Close