Те не спираха ДА ТОРМОЗЯТ дядото! Когато този мъж се появи и направи това… НЯМАМ ДУМИ!


Всяка сутрин, Джош Циганик отива на работа и всяка сутрин преминава покрай тази стара къща. Той винаги спира и помахва на Леонард Бълок, който седи на верандата сам. 35-годишният мъж спазва този обичай от над 4 години, но нито един път не е чувал гласът на въпросния самотник.

Дядото е на 75 години и далеч не може да се справя с поддръжката на своя дом, както е успявал през по-ранните години. Той винаги стои на верандата, вперил поглед в улицата и оградил се с тишина. В квартала неговата къща е „онази, покрай която майките забраняват на децата си да минават“.

Сградата отдавна има нужда от ремонт, но поради причини независещи от волята на Леонард, това не става.

©CBS

Всички знаем как малките деца се подиграват на хора като него, но това, което Циганик прави е невероятно! Докато мъжът минава покрай къщата, за да изхвърли боклука си, той чува коментари от рода на „Ей, вижте тази скапана съборетина, трябва да я запалят до основи!“. Децата, които вървят малко по-отпред не спират да сипят подигравки. Вероятно и по-възрастните хора си мислят подобни неща, когато минават от там. Доста хора ненавиждат дядото, който не е сторил нищо лошо на никой.

Продължавайки да върви, Джош вижда как старият мъж свежда глава, наранен и безпомощен. Няма по-вбесяващо нещо, което да го разстрой. Малчуганите не зачитат по никакъв начин него като стар човек. Подобни коментари преследваха дядото по цели нощи, той беше загубил вяра в живота.

ИСТОРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА НА СЛЕДВАЩАТА СТРАНИЦА!

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)