„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Риза, която не се мачка и не мирише!


Advertisement:

Дрехите са много сериозен проблем, що се отнася до пътуванията. Когато човек отсъства от дома си за по-дълго време му е трудно да пере навреме. Стане ли въпрос за по-формално облекло като ризите например, нещата стават по-сложни. Човек трябва да жертва стила и визията си, за да поддържа хигиената си и практичността, разбира се.

Това е на път да се промени. Организацията Libertad Apparel изработи концепцията на идеалната риза за пътуване. Идеята се появи в сайта за колективно финансиране Kickstarter. Това е перфектното облекло, независимо дали сте на път по бизнес или, за да разгледате забележителности.

Ще повярвате ли, ако ви кажем, че тази риза може да издържи няколко дни на постоянно носене без да се намачка и без да мирише.

©profit.bg

Материята, от която ризата е изработена е мерино. Това е лека и мека вълна, която е много устойчива на мачкане и не поема никакви миризми. Спрямо полиестера, тази материя е по-добра в попиването на течности. Съхне по-бързо от другите ризи и освен това не попива миризмите на тялото. Въпросната вълна се добива само от специална порода овце.


Advertisement:

Тестовете на ризата са направени в период от 5 дни, в които хората не са я свалали. През цялото време е била в идеално състояние, като току-що изгладена. Не са се напили никакви миризми. Целта на компанията е 50 хиляди долара, с които може да започне производство. Към момента са събрани около 20 хиляди долара. Началната цена на ризата е 87 долара, но при по-масово производство ще падне драстично.

 

 


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Те не спираха ДА ТОРМОЗЯТ дядото! Когато този мъж се появи и направи това… НЯМАМ ДУМИ!

Всяка сутрин, Джош Циганик отива на работа и всяка сутрин преминава покрай тази стара къща. Той винаги спира и помахва...

Close