„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Български войник се връща от Афганистан!


Advertisement:

Спомняте ли си дните от войната в Афганистан? Много тежки времена. В следващото видео виждаме как един от нашите военнослужещи се връща вкъщи, след половин година на бойното поле. Майка му си няма никаква представа, че той ще се появи на вратата й. Единственият, който знае за случващото се е неговият брат, който е и оператор на това вдъхновяващо и трогателно клипче.

РЕАКЦИЯТА НА МАЙКАТА не може да се опише с думи. Тръпки ме полазиха, когато тя го посрещна на вратата и го прегърна. Представяме си емоцията да видиш детето си, което изпраща със знанието, че може да не се върне. Усещането на момчето, че отново е при семейството си, при хората, които цени най-много. Когато всичко това е под формата на изненада, моментът е НЕЗАБРАВИМ!


Advertisement:

На видеото е заснето как изненадва майката си на вратата на нейния дом и нейната реакция.

Да се върнеш при семейството си, при хората, които най-много те обичат е безценно. А когато ги изненадаш по този начин, момента става наистина незабравим.


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Риза, която не се мачка
Риза, която не се мачка и не мирише!

Дрехите са много сериозен проблем, що се отнася до пътуванията. Когато човек отсъства от дома си за по-дълго време му...

Close