„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Гмуркачи откриха подводна река на 30 метра дълбочина!


Advertisement:

Руският фотограф Анатоли Белошин е ставал свидетел на най-големите приключения, които може да изпита един фотограф. Той се е разхождал по ледената повърхност на Антарктика, плувало с масивни подводни същества като акули, китове, дори и морски крави. Когато той отива с екипа си в Мексико вижда нещо, което дори не си е представял!

Белошин и хората му се гмуркат в един от най-красивите естествени заливи на Юкатанския полуостров.

Заливчето се оформя след като пещерата, в която се намира то, се срутва. След като скалата се разрушава, отдолу се получава басейн с подпочвени води, които се оказват кристално чисти и пълни с мистерия.

©aplus.com / Anatoly Beloschin


Advertisement:

В случая става на въпрос за място с име Анджелита, което се простира на над 50 метра дълбочина. Фотографът е запечатал невероятният миг в снимки, които ще ви покажем. Подводното царство не може да се опише с думи, така че гледайте внимателно. Гмуркайки се надолу, той забелязва нещо странно!

Пред очите му се появява бреговете подводна река, която се е разпростряла на дъното на пещерата.

©aplus.com / Anatoly Beloschin


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Български войник се връща от Афганистан!

Спомняте ли си дните от войната в Афганистан? Много тежки времена. В следващото видео виждаме как един от нашите военнослужещи...

Close