„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Невероятна история за един сляп мъж!


Advertisement:

Представям ви едно от най-вълнуващите видеа, които съм виждал от много време на сам. То ме накара да се замисля за адски много неща. Обстоятелствата понякога са много сериозни, но могат да ни сближат с непознат човек, за да станем големи приятели. Този преход се случва и при героите в това видео.

Двамата стават близки по неволя, след като делят една болнична стая!

Единият човек е сляп, другият е със сериозна болест, която изисква тежка операция. Определено най-тежките времена в живота им. Слепият човек копнее да види какво се случва навън. Той иска да разгледа света през очите на новия си приятел. Той оправя молба към него да отиде на прозореца и да му разкаже за това, което вижда – парк, деца, влюбени хора, въобще прекрасни неща.


Advertisement:

Идва денят, в който операцията на един от мъжете трябва да се направи. Той обаче не издържа и повече не се връща в стаята. Слепият мъж отново е заобиколен от сивото ежедневие, но винаги пази в сърцето си си своя приятел, който му е помогнал да създаден един прекрасен свят, макар и само в главата си.

Изгледайте това видео и бъдете благодарни за това, което имате!

 


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Подводна река
Гмуркачи откриха подводна река на 30 метра дълбочина!

Руският фотограф Анатоли Белошин е ставал свидетел на най-големите приключения, които може да изпита един фотограф. Той се е разхождал...

Close