(ВИДЕО)Този БЕЗДОМНИК спаси момиче, което беше нападнато в ОПИТ ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ!


Спасителят на момиче
Спасителят на момиче в метрото на Ню Йорк

Маурис Озбърн не може да повярва, че всички хора просто са стояли и са ледали. 37-годишният мъж пътувал с влак номер 3 в Ню Йорк, когато чува писъците на жена. Някой се опитва да я насили. „Точно, когато чух, че тя вика за помощ, просто реагирах. Щеше ми се кондукторът да спре, но влакът тръгна.“ Озбърн не се примирява и не оставя нещата така. Той намира силите и дърпа нападателя, за да го раздели от момичето.

Тук той демонстрира на репортера как го е направил!

Мъжът, с който Озбърн се сблъсква е идентифициран като Алваро Деника на 40 години. Според властите, Деника се размотавал около последния вагон на влака преди да последва 28-годишната към нейната кола. Когато видял перфектната възможност, той се хвърлил върху нея.

За щастие помощта е на път!

Само няколко мига по-късно, Деника е изкаран от влака и е на улицата. Жената, която остава неидентифицирана, отива с ОЗбърн в полицията, за да пусне жалба срещу мъжа, който я е нападнал. По време на схватката, Озбърн получава сериозен удар, след който трябва да му направят 6 шева. Озбърн е бездомен, живее в приют докато се изучава. Той иска да стане медицински асистент, за да помага на хората. Той казва „Обичам да го правя, чувствам се полезен!“.


Advertisement:

(ВИДЕО)Този БЕЗДОМНИК спаси момиче, което беше нападнато в ОПИТ ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ!

log in

reset password

Back to
log in