„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Тя страда от синдрома на Даун! Това ПИСМО, което написа баща ѝ за НЕЙНАТА СВАТБА МЕ РАЗПЛАКА!


Advertisement:

Скъпа Джилиан,

Този следобед, на 27 ни 2015, само след два часа ще извървиш най-важния път в живота си. Това е нещо по-важно за теб, дори от пътя, който си изминал до тук. Не знам какви са шансовете жена със СИНДРОМ НА ДАУН ДА СЕ ОЖЕНИ ЗА ЛЮБОВТА НА ЖИВОТА СИ, но ти успя.

Сега, ти си горе в стаята и правиш финалната подготовка със своята майка и шаферките. Косата ти е красива, роклята ти блести като диамант. Ти привличаш слънчевите лъчи през прозорец. Ах, този грим, това червило. ТВОЯТА УСМИВКА СИЯЕ! УСМИВКАТА, КОЯТО НЕ ОСТАВИ ПО ВРЕМЕ НА БОРБАТА!

Стоя отвън, под прозореца и те гледам. ЖИВЕЯ ЗА МОМЕНТИ КАТО ТОЗИ! Когато мечтите и надеждите дойдат в точни момент. Когато всичко, което си искал се случи по перфектния начин. ЧУДЕСАТА СЪЩЕСТВУВАТ!


Advertisement:

Имам да ти кажа много, но и малко. Когато се роди и годините след това, аз не се притеснявах за академичните успехи. Можехме да накараме всеки учител да те научи.. НО НЕ МОЖЕХМЕ ДА НАКАРАМЕ ДЕЦАТА ДА ТЕ ХАРЕСВАТ!

Не можехме да ти дадем пълноценния живот с децата на вън, с купоните и преспиванията, със срещите, с балната вечер и твоя кавалер.

МНОГО СЕ ТРЕВОЖИХМЕ! Когато беше на 12 и дойде да ми кажеш, ЧЕ НЯМАШ ПРИЯТЕЛИ, АЗ ПЛАКАХ!

Продължава на следващата страница…


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Едно куче, което може би НИКОГА нямаше да бъде намерено, НО ЧУДОТО СЕ СЛУЧИ и..

Уплашена от фойерверките кучето ДОРА скача през оградата на двора на дома си и побягва безследно, нейното семейство е много...

Close