9 ТРИКА за успех във ФИТНЕСА, които ще направят тялото ви като на ШАМПИОН!


Всички сме еднакви. Поглеждаме се в огледалото и си казваме, това не ни харесва, трябва да го променим. Искаме да стопим корема, да имаме по стегнато дупе или просто да се чувстваме по-добре. Винаги обаче си намираме оправдание или нещо проваля плановете ни да станем по-красиви и по-здрави. Следвайте следните трикове, за да успеете във фитнеса и да заприличате на това, което искате.

1. Намерете си партньор за трениране!

©isabelsmithnutrition.com

За предпочитане е той да е в добра форма от вас. Едно на ръка, че е забавно да тренираш с някой приятел, другото е, че винаги ще си мотивиран да го надминеш във всяко едно отношение. Това дава нужната мотивация да влезем в залата, а прекрачим ли нейния праг, всичко тръгва само.

2. Винаги носете в себе си дрехи за фитнес

©lifehacker.com

Понякога се отказваме от фитнеса, защото нямаме нещо удобно за обличане. Оправдаваме се с това. Носете си тениска и долнище със себе си навсякъде. Те са леки и винаги ще са готови за избухваща тренировка!

3. Правете супер серии за по-кратка тренировка!

©bodyconstructor.com

Ако не ви се стои по 1-2 часа във фитнеса, може да управлявате по-добре времето си. Супер сериите са две упражнения от различни мускулни групи, които правите едновременно. Правите една серия от едното и веднага една серия от другото, след което правите почивка. Така ще свалите времето на половина.

4. Вземете си дозата…КОФЕИН!

©positime.ru

Може да се чувствате зле, но само една чашка кафе може да ви мотивира. Направете едно кафенце, за да се чувствате мотивиран за тренировка. Има и кофеин на таблетки, които е много удобен, ако не пиете кафе или сте прекалено чувствителни.

5. Визуализирайте целта си.

©7-themes.com

Това ще ви мотивира. Свалете си снимка на идеалното фитнес тяло и я свалете на телефона си. Гледайте я по няколко пъти на ден, за да останете мотивирани и, за да не си намерите оправдания да не отидете на тренировка.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)