„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Тази книга използва РЕВОЛЮЦИОННА ТЕХНОЛОГИЯ за пречистване на вода! ЧАК НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ!


Advertisement:

Пригответе се за абсолютната революция в пречистването на вода! Наскоро публикуваната “Книга за пиене” е първия образователен инструмент, който може да се използва като филтриращо устройство – ЕДНОВРЕМЕННО! Книгата е създадената от организацията “ВОДАТА Е ЖИВОТ” Групата работи за образованието на хората в развиващите се страни и в доставянето на чиста питейна вода по по-ефективен начин.

©TheGiftofWater

Тук се намесва тази книга

Тя изглежда като нормална книжка, като нещо което стои върху масичката за кафе. Страниците ѝ обаче са изработени чрез нова технология за филтрация, която улеснява пречистването на вода. Преди да навлезем в специфичния процес, нека поговорим за простия и достъпен подход за безопасност на вода. Според организацията 1 милиард хора нямат достъп до безопасна вода. Това е причина за 1,5 милиона смъртни случаи всяка година. Много хора не могат да си позволят средства за пречистване на вода, а по-лошото е, че не знаят, че тя е заразена.


Advertisement:

©TheGiftofWater


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Красива България
ТОВА Е БЪЛГАРИЯ! 20 спиращи дъха кадри от РОДОПИТЕ!

Родопите са определяни от някои хора като най-българското място в нашата страна. Освен това, там може да видим най-красивите места...

Close