Този човек НЯМА легло? ПРИЧИНАТА ЗА ТОВА? Нещо вдъхновяващо!


Човек не ползва лелго за спане

Енрике Серато е на 74 години, бивш шофьор на камион. Той живее в двустаен апартамент в Лос Анджелис, но има нещо, което няма да намерите в него – ЛЕГЛО! Това е, защото Енрике е запълнил апартамента си с на 6,500 различни експонати от искуството – картини, керамика, скици и какво ли още не.

Колекцията на Серато е нещо като местната легенда. Той продава находки, само ако с парите ще може да купи нещо друго. В резултат на това, той се е превърнал в самоук експерт за американско изкуство като цяло и изкуство от 60-те години в Чикаго.

Серато колекционира от почти 60 години. Започва на 16-годишна възраст.

https://vimeo.com/124107124

Много малко хора събират неща, само от любовта към изкуството, а не с цел печалба. Серато е един от тях. За това е и толкова интересен. Никога не е мислил за потенциала на една антика, за цената на продажба, за инвестиции. Той просто събирал неща, които му харесват. Никога не е плаща повече от 200 долара за нещо. В колекцията му обаче има неща, които струват хиляди долари – като оригинална творба на Салвадор Дали, която преди време купува за само 150 долара.

Патрик Кенеди е решил да направи документален филм за Серано!

https://vimeo.com/124107124

В него се срещат мненията на големи експерти от областта на изкуството. Може да видите антични мебели, рафтове и стаи препълнени с предмети – колекцията му заема цялото жилище и така му харесва.

Преди 10 години, никой не знае за неговото хоби!

https://vimeo.com/124107124

Сега той отваря дома си, за да го видят хората. Серато разкрива, че чака този момент от много време. До скоро, той е частен колекционер, който не подозира, че може да има толкова много интересни неща. Неговата страст е доказателство за това колко красиво е изкуството. Разгледайте документалния филм на следващата страница.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)