10 Сигурни Знака, Че Той Ви Заблуждава


Връзката е сложно и крехко нещо, особено между двама влюбени. Не винаги е възможно връзката да остане такава, каквато е била в първите години на запознанството. Когато чувствата изчезнат, не всички са достатъчно смели, за да сложат край на това, и те могат да започнат да лъжат.

Колегите от „Bright Side“ ви канят да разгледате 10 промени в поведението, които би трябвало да ви предупредят.

1.Крие телефона си

Много хора не могат да понасят другите хора да пипат или ровят в нещата им, това е нещо съвсем нормално и невинаги означава, че искат да скрият нещо. Но ако случайно си взела телефона на приятеля ти или си искала да му го занесеш, защото е получил съобщение, а неговата реакция е била много гневна и доста странна – има нещо съмнително.

2. Често остава до късно на работа

Понякога хората наистина стоят до късно на работа, защото имат работа, а друг път това е банално извинение за прикриване на изневяра или е повод да се вижда с теб по-рядко. Поговорете спокойно за причините, които стоят зад това. Все пак някога и двамата бързахте да се приберете у дома, за да вечеряте заедно.

3.Проявява ревност без причина

Когато е в много малки порции, ревността е нещо нормално. Но ако сте от години заедно и партньорът ти напоследък става ревнив без повод, може би самият той не е много чист и иска да обвини теб в нещо, което той е извършил.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)