„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Този човек обикаля по улиците с 10 кучета! Причината ме разплака!


Advertisement:

Докато карала през нощта в Арканзас, Алиша минала покрай стар мъж с колело. Когато го видяла от близо, той дърпал близо 10 кучета в своето ремарке. Карал трудно, но не се отказвал. БИЛ ИЗТОЩЕН! Алиша не могла да заспи през нощта и се зарекла да го открие отново.

Когато го открива, тя разбира, че той е бездомен от 2001 година. Посветил живота си на животните!

През годините е помогнал на поне 50 кучета. А в момента, когато Алиша го среща, той се запътил на път дълъг 2000 мили, за да посети приятелката си в Индиана.


Advertisement:

Алиша била докосната от историята и му помогнала с храна и други неща за животните.

След това, заедно с майка си започнали да споделят историята на този мъж в социалните мрежи и да събират пари за него. Само два часа след това, много хора, които обичат животните събрали сума пари, с които купили още неща за животните, платили хотел за човека и купили някои други неща. Кели Сийтън от Тенеси пък помогнала с откарването на всичко в Индиана.


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Тази двойка откри нещо НЕВИЖДАНО докато ремонтираше кухнята!

Всеки, който тръгне да прави ремонт вкъщи очаква шум, нараняване, мръсотия, прах и всяакви проблеми и неприятности от този тип....

Close