„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Пушенето в близост до компютри Apple, анулира гаранцията им


Advertisement:

Apple пушене

Пушенето може да крие много опасности повечето, от които свързани със здравето. Изглежда, обаче, че ако сте собственик на компютър Apple и сте пушач, може да възникне опасност и за Вашия портфейл.

Има много случаи, при които хора закупили компютри Apple ги връщали в магазините на компанията преждевременно, поради неправилното им функциониране. От Apple открили, че вероятно причината може да е излагането на компютрите на вторичен тютюнев дим. Не би трябвало тютюневият дим да е проблем, но въпреки това, от компанията наложили ограничение, при чието нарушаване заради “Здравословни рискове от пасивно пушене”, се анулирала гаранцията.


Advertisement:

Тази клауза изненадва доста клиенти, особено предвид факта, че тя не се съдържа в гаранцията AppleCare. Вместо това, тя се отнася за нещо, което е изложено на никотин (част от цигарите, водещ към пристрастяване) – това се счита за нарушение на администрацията на трудовата по безопасност и здраве.

Източник: Serious facts


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Какво е кървав диамант?

Кървавият диамант е известен още като конфликтен" и "диамант на войната". Той се продава, за да се финансира тероризма или...

Close