„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Това куче-водач загуби своето зрение. Това което направи стопанинът му…УНИКАЛНО!


Advertisement:

Едуард е куче-водач, което цели 6 години служи на стопанина си Грейъм. Ден след ден те били навсякъде двамата. Ако не е то, мъжът няма да се справя и с най-основните си ежедневни нужди. Съдбата обаче нарушава щастието им. Коварна болест отнема зрението на Едуард.

Двете му очи трябва да бъдат отстранени и той остава сляп.

01 куцхеЕдуард вече не може да помага на стопанина си. Греъм обаче и за миг не си помисля да се отърве от него. Освен асистент, кучето е и част от неговото семейство. Взимат си друго куче-водач – Опал, което помага и на двамата.

Опал си играе с Едуард и води както него, така и Греъм до магазина или в местната кръчма.

02 kuche

Опал е уникална – тя е водач на човек, но и водач на друго куче в нужда!

В същото време, Едуард не се противи, когато Опал го води. Той осъзнава, че е същото, както когато е водил своя стопанин. Греъм е много щастлив, че има нов член на семейството. “Без Опал, аз и Едуард няма какво да правим”, казва той.


Advertisement:

 

03. kuche
Благодарение на Опал, Едуард вече е пенсиониран и се занимава повече със забавление и със своите хобита. Той обича да го почесват по коремчето и да се милва на децата. Това, че той не вижда, не му пречи да се наслаждава на живота.

Научил се е от своя стопанин!

 


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Телефон и кока кола
Той потапя телефона си в кола за 2 минути! Когато го извади… НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!

Фактът, че много от новите телефони предлагат водоустойчивост не може да ни убеди, че трябва да внимаваме с течностите и...

Close