„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Той мечтаеше да стане студент, но се случи нещо ужасно с родителите му! Отговорът на университета е УНИКАЛЕН!


Advertisement:

Ще ви запознаем с историята на едно младо, но злощастно момче. Още при раждането си, той идва на белия свят в бедно семейство. От ранна възраст мечтае да посещава университет, за да може да осигури по-добър живот на семейството си. Съдбата не е никак благосклонна. През целия си съзнателен живот се грижи за своята майка, която е с психични проблеми. Това не го спира да учи и да получава отлични оценки в училище. Мечтата му е на път да се превърне в реалност, докато баща му не пада от голяма височина по време на работа.

Парализиран е за цял живот.

Общежитие

Той трябва да направи избор! Или ще се грижи за семейството си, или ще отиде да учи. Естествено, той веднага забравя за обучението си. От университета обаче позволяват на момчето да вземе своя баща в общежитието, за да може да се грижи за него. Дали му и стипендия. В крайна сметка историята завършва с щастлив край. Когато човек има мечта, той може да я постигне въпреки всичко и въпреки всички. Периодите в живота ни не винаги са само добри, важното е да не се откажеш и да изчакаш изгрева.


Advertisement:

 

 


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Има надежда за света! Тези хора показаха, че могат да поставят парите на заден план!

Парите са всичко за някои хора! Колко жалко е това! В следващите някои истории ще видите надежда, много доброта, добри...

Close