Тези хора видяха животинки в беда и не ги подминаха. Резултатът е нещо УДИВИТЕЛНО!


Животните са нашите най-добри приятели, но да не забравяме, че ние също трябва да се отнасяме към тях по същия начин. Известни са много случаи, в които човек е попадал в беда и животно му е помагало. Ще ви запознаем с няколко истории, в които хората връщат заслугата и помагат на животинки в беда. Нека разгледаме!

Слончето попадна в дупка, но за щастие той го намери!

©inews

Слончето на снимката пропада в дупка, докато се разхожда в гората. Мъжът вида това нещо и веднага спира шофьор от пътя. Убеждава го да помогнат на животното. Те обаче не дочакват помощ от други и поемат сами инициативата да спасят този сви сладур от неговата беда. В крайна сметка всичко свършва добре, и малчуганът е изваден от там.

Коалата попадна в пожар, но той се погрижи за нея!

©dykai

В Австралия не е рядкост някоя гора да се запали. Там животинското разнообразие е доста голямо и често животинки изпадат в беда. Коалите са свикнали на живот по дърветата и могат да се справят само там. По време на бедствието, тази коала е намерена от пожарникар, който се заема с грижата за нея докато всичко отмине. Дава ѝ вода, храни я. Природата е дала дом на нас, за който се грижим, дала е и на животните, но те не могат да се справят сами. Да подадем ръка.

Тази ранена лястовичка беше намерена от едно добро момче..

©zenfs

Докато се разхождал и си играел около своя дом, този 12-годишен младеж вижда на земята безпомощно врабче. Взима го, за да се погрижи за него. За радост, упсява да го закрепи и спаси. Интересното обаче е, че след възстановяването си, птичката не отлита от него. Врабецът се приспособил към своя спасител и нов приятел, с който ще са заедно дълги години напред.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)