„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Вземете пример от тази жена! Тя на 85 и е най-старият човек, който е… ВИДЕО!


Advertisement:

Ан Лоримор трябва да е вдъхновение за всеки един от нас.  Тази невероятна жена се е възползвала от всяка една възможност в живота си и не планира да спре. Разбрала, че нейните племенници искат да изкачат планината Килиманджаро. Веднага пожелала да се присъедини. Не само, че го направила, но решила и да използва това като шанс да помогне на хората.

Баба на планина

©GrindTV

Както казахме, тя прави това нещо за да помогне на хората. Тя се свързва с фонда Challenge Youth, за да си партнират. Тя прави това приключение, за да помогне на младите да осъзнаят пълния си потенциал, да търсят помощ и подкрепя, за да следват мечтите си.

Ето и видео от нейното изкачване:

За да ви помогнем да осъзнаете какво се случва, ще кажем, че Килиманджаро е вулканична планина, която е най-високата на африканския континент. Тя е висока 4877 метра от най-ниската си точка до своя връх. Тя се издига на 5 859 метра надморска височина. Щом една 85-годишна жена е готова да направи нещо такова, трябва и ние самите да си поставяме големи цели и да ги постигаме. Следвайте мечтите си! Всичко е възможно!


Advertisement:

 

 

 


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Вижте силния дух на това куче и ще се разплачете от емоции!

Това е тъжната история на кученцето Джордан.. То е намерено с одрязано краче и захвърелно в река. Било е само...

Close