Силата на майчината обич! Майка успява да направи сватбения ден на дъщеря си още по-незабравим с уникално писмо!


http://www.huffingtonpost.com/
http://www.huffingtonpost.com/

huffingtonpost.com

Едва на 1 годинка, Брук е имала късмета да бъде осиновена от чудесни родители. Още когато я взема в дома си, нейната осиновителка й пише сърцераздирателно писмо, което дъщеря й получава 20 години по-късно, на сватбата си. Но това не е просто обикновено писмо. За да бъде моментът още по-вълнуващ, майката на Брук го изписва на плат от собствената си булчинска рокля. В писмото щастливата майка споделя каква радост е донесла малката Брук за семейството им. Дори казва, че с баща й винаги са знаели, че един ден ще имат дъщеря на име Брук. Заради трогателния момент, сълзите на булката текат неспирно. Но тя е сигурна в едно: Когато на бял свят се появи и нейното дете, тя ще направи това, което нейната майка е сторила за нея – ще напише писмо, с което да направи сватбения ден на детето си още по-специален.

huffingtonpost.com/
huffingtonpost.com

А ето го и писмото:

Скъпа Брук,

Докато пиша това писмо, ти спиш в бебешкото си легълце. Само на 18 месеца си. Аз и баща ти искаме да знаеш каква любов и щастие успя да ни донесеш. Превърна ни в едно щастливо семейство. Ти си нашето малко чудо – ценно както за мен и за татко ти, така и за братчето ти Брайън.

Преди с баща ти да се оженим, винаги сме мечтаели да имаме малко момче и малко момиченце. Още тогава знаехме, че момиченцето ни ще се казва Брук. И ето, ти си нашата мечтана Брук.

Брук, искаме просто да знаеш, че си много специална за нас и че ти бе избрана от Бог, защото си особена. Затова той те прати до мама, татко и Брайън.

Обичаме те.

Мама и татко

 

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)