„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Силата на майчината обич! Майка успява да направи сватбения ден на дъщеря си още по-незабравим с уникално писмо!


Advertisement:

huffingtonpost.com

Едва на 1 годинка, Брук е имала късмета да бъде осиновена от чудесни родители. Още когато я взема в дома си, нейната осиновителка й пише сърцераздирателно писмо, което дъщеря й получава 20 години по-късно, на сватбата си. Но това не е просто обикновено писмо. За да бъде моментът още по-вълнуващ, майката на Брук го изписва на плат от собствената си булчинска рокля. В писмото щастливата майка споделя каква радост е донесла малката Брук за семейството им. Дори казва, че с баща й винаги са знаели, че един ден ще имат дъщеря на име Брук. Заради трогателния момент, сълзите на булката текат неспирно. Но тя е сигурна в едно: Когато на бял свят се появи и нейното дете, тя ще направи това, което нейната майка е сторила за нея – ще напише писмо, с което да направи сватбения ден на детето си още по-специален.

huffingtonpost.com/

huffingtonpost.com

А ето го и писмото:

Скъпа Брук,

Докато пиша това писмо, ти спиш в бебешкото си легълце. Само на 18 месеца си. Аз и баща ти искаме да знаеш каква любов и щастие успя да ни донесеш. Превърна ни в едно щастливо семейство. Ти си нашето малко чудо – ценно както за мен и за татко ти, така и за братчето ти Брайън.

Преди с баща ти да се оженим, винаги сме мечтаели да имаме малко момче и малко момиченце. Още тогава знаехме, че момиченцето ни ще се казва Брук. И ето, ти си нашата мечтана Брук.


Advertisement:

Брук, искаме просто да знаеш, че си много специална за нас и че ти бе избрана от Бог, защото си особена. Затова той те прати до мама, татко и Брайън.

Обичаме те.

Мама и татко

 


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Вземете пример от тази жена! Тя на 85 и е най-старият човек, който е… ВИДЕО!

Ан Лоримор трябва да е вдъхновение за всеки един от нас.  Тази невероятна жена се е възползвала от всяка една...

Close