„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Тя не беше виждала отвлечения си син от 15 години. Но дългоочакваното чудо се случи!


Advertisement:

Безспорно няма по-силна връзка от тази между майка и дете. Но тази връзка беше прекъсната за американката Холанд, която бе споходена от голямо нещастие – отвличането на сина й. Невръстното й дете било взето от баща му, който преди години избягал с детето в Мексико.

10news.com

Години на отчаяние майката не спирала да вярва и един ден се натъкнала случайно на позната снимка във Фейсбук. Жената се разтреперила от вълнение, защото разпознала изгубения син, който качил своя детска снимка с надеждата майка му да го познае и намери.

След невероятното съвпадение, майка и син за пръв път от години се чули по телефона. По-късно последвала и срещата помежду им. Радостта на двамата личала отдалеч и въпреки, че синът й знаел само испански, езиковата бариера не могла да попречи на двамата да общуват.


Advertisement:

Сега синът й иска да се върне в Калифорния, за да навакса изгубените години с майка си.


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Докато се прибираше от университета, тя получи урок, който не би могла да научи никъде!

Било обикновен ден, който с нищо не подсказвал, че ще остане специален. Младо момиче се прибирало от университета и наминало...

Close