11 Грим Трикчета, Които Ще Ви Помогнат Да Изглеждате Безупречно


Всяко момиче се грижи за външния си вид и винаги има нещо във визията си, което би искала да промени: да намалите носа си, да увеличите устните си или да се отървете от черни точки. Но няма нужда от екстремни мерки. Перфектният вид просто изисква правилните инструменти за грим и малко време.

Ние сме подбрали за вас няколко трика, които ще ви помогнат да постигнете желания ефект.

1. Как да направите лицето си по-слабо

Контурът е една от най-добрите техники за гримиране за дефиниране и извайване на лицето. Първо сложете основа (2 нюанса по-тъмна от цвета на кожата) на ръба на линията на косата и точно под скулите, за да постигнете „ефект на вдлъбнати бузи“. Завършете с прелитането на различните нюанси. Смесете всичко както е показано.

2. Как да фалшифицирате по-тънък нос

Ако искате широкият ви нос да изглежда по-тесен, има лесен начин да го направите. Първо, използвайте тъмна контурна пудра за добавяне на 2 линии, водещи от веждите ви по моста на носа ви. След това затъмнете върха на носа. Използвайте тази техника, за да оформите различни типове носове.

3. Как да прикриете тъмните кръгове

Използвайте коректор.  Нанесете го в посока от вътрешния ъгъл на окото към външния, като се уверите, че покривате само проблемната област. По-добре е да направите леки потупвания, вместо да размазвате коректора. Ако го разнасяте с пръсти, затоплете ги – това ще направи процеса по-лесен и резултатите ще бъдат по-добри.

4. Как да направите челото ви да изглежда по-малко

Можете да направите челото ви да изглежда по-малко с само 3 прости инструмента: четка, гъба и крем бронзант в няколко нюанса, по-тъмни от тона на кожата ви. Започнете от слепоочията си и преместете четката нагоре по линията на косата. След това внимателно смесвайте, като избягвате видим преход.

5. Как да оформяте веждите си

За да направите вашите вежди да изглеждат перфектно, вземете молив за вежди, за да ги определите като изчертаете горна и долна граница. Попълнете интервала между линиите. Нанесете коректор под долния край на веждите.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)