„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Вижте уникалните снимки на това, което деца откриха заровено в градината си!


Advertisement:

През далечната 1978 г. едно калифорнийско семейство си купува нова къща. Няколко дни след това, децата, които си играели копаейки в двора, открили нещо необичайно голямо и метално, заровено в земята. След като разкопали още, се оказало, че там лежи заровена… цяла кола! И то не каква да е, пред удивеното семейство се разкрил уникален модел на спортно Ферари Dino 246 GTS от ’74-та. Дошлите по-късно полицаи са очаквали да намерят в него и труп, но такъв нямало. Вместо това колата била прецизно опакована с найлон и плат, за да се предпази от пръстта. Явно някой е имал намерение след време да си я изрови и прибере в добро състояние.

buried-ferrari-2-498x564

 

burried-ferrari-3

По-нататъшното проучване установява, че тази кола е била собственост на човек, който наел хора, за да я откраднат, а той да получи голямата застраховка за колата. Крадците трябвало да я захвърлят в океана, но вместо това те решили да я скрият, така че никой да не я намери и да я приберат след няколко години.

Невероятното Ферари е пуснато на търг и купено от един механик за голямата за времето си сума от 9 000 долара. Той се заема с колата и я привежда във вид, все едно току-що е излязла от завода. Слагат и уникален номер, на който пише „Изровена“ (DUG UP). До ден днешен тя е собственост на семейството му и изглежда все така зашеметяващо, както можете да видите и на снимките по-долу.

Споделете и с вашите приятели и познати тази интересна и невероятна история, може някой от тях също да има късмет и да намери нещо уникално.


Advertisement:

burried-ferrari-4

 

burried-ferrari-8

 

burried-ferrari-7


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Вижте невероятната история за това как изобретението на един тийнейджър помогна на болните от Алцхаймер (ВИДЕО)

Все повече хора по света страдат от нелечимата болест на Алцхаймер. Според Асоциацията на Алцхаймер, само в Щатите, те са...

Close