„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Вижте уникалните снимки на това, което деца откриха заровено в градината си!


Advertisement:

През далечната 1978 г. едно калифорнийско семейство си купува нова къща. Няколко дни след това, децата, които си играели копаейки в двора, открили нещо необичайно голямо и метално, заровено в земята. След като разкопали още, се оказало, че там лежи заровена… цяла кола! И то не каква да е, пред удивеното семейство се разкрил уникален модел на спортно Ферари Dino 246 GTS от ’74-та. Дошлите по-късно полицаи са очаквали да намерят в него и труп, но такъв нямало. Вместо това колата била прецизно опакована с найлон и плат, за да се предпази от пръстта. Явно някой е имал намерение след време да си я изрови и прибере в добро състояние.

buried-ferrari-2-498x564

 

burried-ferrari-3

По-нататъшното проучване установява, че тази кола е била собственост на човек, който наел хора, за да я откраднат, а той да получи голямата застраховка за колата. Крадците трябвало да я захвърлят в океана, но вместо това те решили да я скрият, така че никой да не я намери и да я приберат след няколко години.

Невероятното Ферари е пуснато на търг и купено от един механик за голямата за времето си сума от 9 000 долара. Той се заема с колата и я привежда във вид, все едно току-що е излязла от завода. Слагат и уникален номер, на който пише „Изровена“ (DUG UP). До ден днешен тя е собственост на семейството му и изглежда все така зашеметяващо, както можете да видите и на снимките по-долу.

Споделете и с вашите приятели и познати тази интересна и невероятна история, може някой от тях също да има късмет и да намери нещо уникално.


Advertisement:

burried-ferrari-4

 

burried-ferrari-8

 

burried-ferrari-7


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Повече от Вдъхновяващи истории (1 от 160 статии)