Разберете как жена без дом само за две години се превърна в милионер! Това е просто невероятно!


Наркоманката от САЩ Дани Джонсън, пристрастена към кокаин и случаен секс, която живеела на улицата, за едва две години станала милионерка. Според списание „Форбс“, историята на тази жена е покъртителна. Имала е тежко детство в семейство, в което и майката, и бащата са били непрекъснато дрогирани. Макар да се е зарекла да не прилича никога на тях, те се превърнала в дори по-лоша тяхна версия. Живеела в колата си, с огромни дългове, пристрастена към кокаин, тя се принуждавала да проституира, за да си набавя храна и дрога. Един ден 21-годишната американка направила неуспешен опит да се самоубие като удави в океана, след който успяла да се погледне отстрани и да види в какво се е превърнала. Тогава тя взела решение драстично да промени живота си.

danijohnson

Намерила в колата си една случайно захвърлена от нея видеокасета с уроци за отслабване и тогава и хрумнало да се опита да я разпространява. Обадила се в компанията-производител, рекламирала касетата с листовки и след това на гласовата и поща заваляли поръчките. Така само за една година тя направила първия си четвърт милион долара, а през втората година станала милионерка. Компанията и се разраства, тя създава множество центрове за отслабване из цялата страна и накрая продава всичко, като от това спечелва още повече милиони.

Разказахме ви тази история ,за да може всеки от вас да се замисли какво може да промени в живота си, така че той да стане по-добър. След като едно момиче успява със собствени усилия и амбиция да излезе от най-дълбоката дупка, в която е попаднало, значи всеки може, дори и без първоначални средства, стига да ви хрумне правилната идея! Оттам нататък остава само постоянство и упоритост, с които да постигнете успех.

Споделете тази невероятна история с повече хора, не знаете, дали някой няма нужда точно от такова вдъхновение, за да промени живота си.

Dani-Johnson-Quotes

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)