Ето Какво Се Случва С Тялото Ви, Ако Ядете Мед Всеки Ден!


Винаги се опитваме да намерим идеалния продукт, който може да се превърне в магическо хапче за нашето тяло, което е същевременно вкусно и приятно.

Ние намерихме такъв продукт, който се оказва обикновен мед. Днес проучваме здравословното му влияние. И ние определено ще ядем една супена лъжица от него всеки ден.

По-чиста кожа 

Медът е отличен антиоксидант, което означава, че редовното му потребление ще изчисти тялото ви от различни токсини. В допълнение, неговите антибактериални свойства значително ще подобрят състоянието на вашата кожа.

Намаляване на теглото

Ако наблюдавате теглото си, лекарите препоръчват да се изключат всички сладкарски изделия на базата на захар – но не и меда. Това е така, защото съдържащата се в меда захар има различен състав от този в другите подсладители. Медът повишава метаболизма ви, което е от съществено значение за отслабването.

По-нисък холестерол

Медът изобщо няма холестерол. Точно обратното: съставните му компоненти и витамини допринасят за  понижаването на холестерола. Ежедневната консумация на мед има благоприятен ефект върху нивото на антиоксидантните съединения в организма, които могат да се борят с излишния холестерол.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)